Известие

Collapse
No announcement yet.

Регулиране на фарове на 147?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А това значи ли, че от тези две шестограмчета се регулират и дългите, и късите и за мъгла едновремено.
    Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

ОК, може би не си задодох въпроса правилно. Та, ако късите са ми добре регулирани, а дългите и за мъгла са забити надолу - мога ли да направя нещо по въпроса?
      Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

За мъгла, те къде са, не са ли като при другите на бронята?
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:44.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Calobran Покажи съобщение
          А това значи ли, че от тези две шестограмчета се регулират и дългите, и късите и за мъгла едновремено.
          Регулират се късите, дългите вървят спрегнато с тях.

ОК, може би не си задодох въпроса правилно. Та, ако късите са ми добре регулирани, а дългите и за мъгла са забити надолу - мога ли да направя нещо по въпроса?
          Намести си крушките на дългите. За мъглата си е нормално да са забити по-наблизо.

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          За мъгла, те къде са, не са ли като при другите на бронята?
          Не, във фара са.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Не, във фара са.
            Не бях обръщал внимание, сега гледах снимки, няма нищо по броните
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Регулират се късите, дългите вървят спрегнато с тях.

Намести си крушките на дългите. За мъглата си е нормално да са забити по-наблизо.

Не, във фара са.
              Благодаря за отговора, колеги!

За мъглата ми бяха добре, преди ди си поиграя с шестограма. Сега почти не ги виждам отпред.

На 100% ли е, че единия винт е за хоризонтала, а другия за вертикала (не намирам нищо в книжката). Има ли шанс този, който е навътре към светлините за мъгла да е само за тяхната ветикала?
              Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

Благодаря за отговора, колеги!

За мъглата ми бяха добре, преди ди си поиграя с шестограма. Сега почти не ги виждам отпред.

На 100% ли е, че единия винт е за хоризонтала, а другия за вертикала (не намирам нищо в книжката). Има ли шанс този, който е навътре към светлините за мъгла да е само за тяхната ветикала?
                Врътките за регулиране на фара са това. За донаместване на дългата светлина има винт в долната страна на фара, но не винаги е достъпна, поне на 156-цата. На 147-ца не съм вадил фар, да го огледам, но може и там да има подобен винт отдолу.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

коя от 2те врътки е за дългите...и двата ми светят по-долу от къси....

Comment

С един авер 15 мин. ни отне..в подземен паркинг на некое тъмно място (пикадили парк) за колегите от Варна :Д С отверка и малко търпение станаха еднакви...понеже съм със фейслифт..и светят мални нагоре и заслепявах..ии понеже съм със ксенон е неприятно за другите.Играчка си е ама става супер..и преди да настройвайте..машинката да е на 0..а не на 1или2
                    147 1.6TS 2005 120bhp.
                    The beauty is real...you just have to find it!

Comment

Здравейте,

И аз имам проблем с регулирането на фаровете.

Алфата е със заводски лупи и ксенон,но левия фар е забит долу в земята. Десният си свети напред както трябва.

Пробвах да ги регулирам с бялата шестограмна врътка срещу стена и застанаха на едно ниво, но лявата лупа е забита да свети в земята и осветява не повече от 2м пред колата.

Тя как се регулира?

Прикачам и снимка.

Click image for larger version

Name:	20968018_1677815595571247_535089627_o.jpg
Views:	1
Size:	95.0 Килобайта
ID:	2348649

Comment

Working...
                      X